• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Vlad Chiricheș (27 de ani) pare a nu mai intra în vederile antrenorului Maurizio Sarri, astfel că viitorul său la Napoli nu este deloc unul roz. Căpitanul echipei naționale nu a mai jucat deloc în ultima lună pentru gruparea din Serie A TIM, astfel că și el se gândește că poate ar fi cazul să mai facă o schimbare.

Gândul lui Chiricheș se bazează și pe faptul că nu duce lipsă de oferte. Potrivit jurnaliștilor de la ”Fotbal Arena”, emisarii celor de la Trabzonspor, echipă aflată momentan pe locul 11 în prima ligă din Turcia, sunt interesați de serviciile românului.
Spre deosebire de Sarri, omologul său din Super Liga, Ersun Yanal (55 de ani) este încântat de Chiricheș și le-a transmis superiorilor să încerce să rezolve tranzacția în perioada de mercato din iarnă.

Cotat, în acest moment, cu 6 milioane de euro, potrivit site-ului transfermarkt.de, Chiricheș mai are contract cu napoletanii până la 30 iunie 2020, astfel că rămâne de văzut dacă turcii vor ajunge la o înțelegere cu italienii.

Când l-au achiziționat de la Tottenham, la 30 iunie 2015, șefii lui Napoli au achitat 7 milioane de euro.

Fostul stelist nu a reuşit să devină titular cert în defensiva formaţiei de lângă Vezuviu, deşi în ediţia trecută de campionat a bifat 14 apariţii, 13 dintre ele din primul minut. În actuala stagiune, băcăuanul a fost folosit doar de două ori, de fiecare dată în Serie A TIM.

În vară, două dintre cluburile importante ale Turciei, Besiktas şi Galatasaray, au fost interesate de transferul lui Chiricheş, însă tratativele nu s-au concretizat.