• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Căpitanul lui Palermo, Stefano Sorrentino, a dezvăluit, după victoria echipei sale în deplasare, 1-0 cu Verona, că între jucători și antrenor e război fățiș. ”Nici măcar nu vorbește cu noi”, a spus portarul sicilienilor, care a avut câteva intervenții salvatoare miraculoase cu Verona.

”Am fost norocos la acea dublă paradă. Adrenalina și experiența m-au ajutat să pun problemele din ultimele zile deoparte și să mă concentrez la joc. Sunt căpitanul acestei echipe, sunt cel mai vârstnic și experimentat jucător. Unii dintre colegii mei îmi pot fi copii”, a declarat portarul de 36 de ani.

”Ballardini nu a vorbit cu noi nici înainte de meci, nici la pauză, nici la final. Echipa a câștigat singură acest meci. Ultimele două zile au fost haotice. Nu voi permite niciodată cuiva să insulte sau să pună la îndoială profesionalismul și moralitatea acestei echipe. Dacă o face cineva, are de-a face cu mine”, a mai spus Sorrentino, care a avut o ceartă monumentală cu antrenorul Davide Ballardini înainte de meciul cu Verona.

”Dacă Ballardini s-a îndoit de moralitatea noastră? Voi ați spus-o, nu eu. Am reacționat cum am reacționat, pentru că ăsta sunt eu. Spun în față ce am de spus. Cu Iachini (fostul antrenor al lui Palermo, demis în noiembrie - n.r.) dădeam toți 101%, cu Ballardini am dat tot 101%. Prefer să fiu numit gunoi, decât să se îndoiască cineva de profesionalismul meu. Dacă se întâmplă asta, mă enervez”, a declarat Sorrentino.

Veteranul portar al lui Palermo le-a mulțumit suporterilor pentru sprijin și lasă de înțeles că Ballardini va fi demis curând.

”Vreau să mulțumesc staff-ului și fanilor că au fost aproape de mine, dar mai ales colegilor pentru că au făcut din seara trecută una dintre cele mai frumoase din viața mea. Au arătat clar că sunt de partea mea în conflictul cu Ballardini. Nu am mai fost niciodată într-o astfel de situație. Astăzi echipa a jucat singură, fără antrenor, arătând caracter și unitate.

Oricine va veni după Ballardini, va găsi o echipă unită și sufletistă. Nu știu dacă va fi demis, dar dacă va fi așa, vom intra în istorie ca singura echipă cu doi antrenori schimbați după victorii în același sezon”, a încheiat Sorrentino.

Iachini fusese demis în noiembrie, anul trecut, tot după o victorie, 1-0 cu Chievo.