• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

AS Roma - Lazio este meciul care deschide etapa a 13-a din Serie A TIM. Derby della Capitale este programat sâmbătă, de la ora 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2. Ștefan Radu este cel mai vechi jucător al formației celeste și a vorbit despre încărcătura unui asemenea partide.

Fundașul român este din 2008 la Lazio și a vorbit înaintea derby-ului dintre Roma și Lazio la Mediaset Premium. Este anunțat titular în Derby della Capitale de sâmbătă și a dezvăluit că acest meci este atât de special pentru fani, încât se poate considera că începe vara, în momentul stabilirii calendarului competițional din Serie A TIM.

"Derby-ul Romei începe în vară momentul în care se știe calendarul din Serie A. De atunci, fanii ne amintesc constant data disputării. E datoria noastră să facem totul pentru a câștiga. Eu joc pe postul de fundaș central acum, este rolul pe care l-am avut prima dată când am venit. Nu cred că m-am descurcat prea rău nici pe alte poziții de-a lungul ultimilor ani", a spus Ștefan Radu.

Jurnaliștii de la Football Italia au remarcat că Radu este singurul jucător din actualul lot care i-a fost și coleg antrenorului Simone Inzaghi. "Nu mă așteptam să lucrez cu el din nou și să îmi fie antrenor, dar a fost un avantaj mare să știu deja mediul", a precizat apărătorul român.

AS Roma - Lazio se joacă sâmbătă, de la ora 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2. Cele mai importante faze VIDEO vor fi pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT