• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Ştefan Radu va împlini în curând 10 ani de când îmbracă tricoul lui Lazio Roma, ceea ce i-ar da dreptul să fie căpitan la gruparea din capitala Italiei. Mai ales după ce Lucas Biglia, fostul purtător al banderolei, a plecat la AC Milan.

De altfel, antrenorul biancocelestilor, Simone Inzaghi, a dorit să-i ofere banderola, dar fundaşul român a refuzat, astfel că noul căpitan va fi Senad Lulic.

"Înaintea partidei cu Triestina, ne-am strâns în vestiar, iar Mister a decis cine trebuie să fie căpitan. Din punctul meu de vedere, dar şi al lui Mister, căpitan ar fi trebuit să fie Radu, dar el nu a vrut. Astfel, banderola a ajuns la mine.

Chiar dacă sunt noul căpitan, rolul meu în interiorul vestiarului nu se schimbă cu mult. Suntem un grup unit care munceşte din greu, iar eu am sprijinul lui Radu, al lui Parolo, al lui Immobile şi al tuturor celorlalţi. Vreau ajutorul lor, pentru că toţi vrem să conducem această echipă", a explicat Lulic, în presa italiană.

Transferat de Lazio de la Dinamo, în ianuarie 2008, Ştefan Radu (30 de ani) are peste 270 de meciuri în toate competiţiile pentru biancocelesti, alături de care a cucerit două Cupe ale Italiei şi o Supercupă a Italiei.

Românul este cel mai vechi jucător din lotul lui Lazio, iar în trecut a purtat ocazional banderola de căpitan al echipei.