• Campionatul European U21: Serbia - Spania (jvineri, 23.06, ora 21:45, Digi Sport 1) şi Macedonia - Portugalia (vineri, 23.06, ora 21:45, Digi Sport 2)
  • F1: Cursa din Marele Premiu al Azerbaidjanului (duminică, 25.06, ora 16:00, Digi Sport 1)

Meci perfect pentru Ștefan Radu în victoria cu 3-0 contra Pescarei, pe Stadio Olimpico. Fundașul român a înscris al doilea gol al echipei lui Simone Inzaghi contra "delfinilor", cu o lovitură excelentă de cap plasată în minutul 72, la cinci minute după ce sârbul Milinkovic - Savic a deschis scorul pentru laziali.

A fost primul gol din acest sezon pentru Radu, care a fost căpitanul lui Lazio contra nou-promovatei pregătite de Massimo Oddo.

VEZI AICI GOLUL LUI ȘTEFAN RADU

La numai un minut distanță de golul fundașului în vârstă de 29 de ani, pe gazon a intrat și un alt român: Alexandru Mitriță, care i-a luat locul lui Cristante și a bifat a doua apariție din acest sezon din Liga 1, după cele 16 minute bifate contra lui Sassuolo.

Lazio a mai punctat o dată până la final, prin Ciro Immobile (min.76) și are șapte puncte după patru etape în Serie A. Pescara a rămas cu patru puncte. Are o singură victorie, obținută la "masa verde" contra lui Sassuolo.