• 1. Primul derby al României din 2017 se joacă de Mărțișor, pe Digi Sport 1. Steaua - Dinamo e miercuri, 1 martie, de la ora 20:00
  • 2. Juventus și Napoli se duelează pentru un loc în finala Cupei Italiei. Turul semifinalelor se dispută marți, 28 februarie, de la ora 21:45, pe Digi Sport 2

Meci perfect pentru Ștefan Radu în victoria cu 3-0 contra Pescarei, pe Stadio Olimpico. Fundașul român a înscris al doilea gol al echipei lui Simone Inzaghi contra "delfinilor", cu o lovitură excelentă de cap plasată în minutul 72, la cinci minute după ce sârbul Milinkovic - Savic a deschis scorul pentru laziali.

A fost primul gol din acest sezon pentru Radu, care a fost căpitanul lui Lazio contra nou-promovatei pregătite de Massimo Oddo.

VEZI AICI GOLUL LUI ȘTEFAN RADU

La numai un minut distanță de golul fundașului în vârstă de 29 de ani, pe gazon a intrat și un alt român: Alexandru Mitriță, care i-a luat locul lui Cristante și a bifat a doua apariție din acest sezon din Liga 1, după cele 16 minute bifate contra lui Sassuolo.

Lazio a mai punctat o dată până la final, prin Ciro Immobile (min.76) și are șapte puncte după patru etape în Serie A. Pescara a rămas cu patru puncte. Are o singură victorie, obținută la "masa verde" contra lui Sassuolo.