• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Dinamo - CSM Iaşi (sâmbătă, ora 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO Milan - Inter 2-2. Formația antrenată de Vincenzo Montella a scăpat printre degete victoria în derby della Madonnina, la capătul unei partide în care Suso a reușit o dublă pentru rossoneri. Fostul jucător al lui Liverpool anunțase înainte de meci că va merge pe jos de la stadion până acasă dacă va puncta de două ori în fața rivalilor locali.

VIDEO CU PRIMUL GOL AL LUI SUSO

"Dacă reușesc o dublă în meciul cu Inter, voi merge pe jos până acasă" a fost declarația care a trecut aproape neobsevată cu câteva zile înaintea meciului care a fost transmis ÎN DIRECT de Digi Sport. Cuvintele i-au aparținut lui Jesus Joaquin Fernandez Saenz de la Torre, sau Suso, așa cum e cunoscut jucătorul lui Milan care a împlinit de curând 23 de ani.

VIDEO CU AL DOILEA GOL AL LUI SUSO

Ceea ce înainte de startul partide părea puțin probabil s-a întâmplat și toată lumea aștepta să vadă dacă ibericul care marcase până duminică seară doar două goluri pentru Milan se va ține de cuvânt. Mai ales că Suso locuiește la 50 de kilometri de stadionul San Siro.

Presa iberică a dus mai departe gluma și a realizat o hartă cu traseul pe care ar fi trebuit să-l urmeze spaniolul și o durată estimativă. 8 ore și 47 de minute ar fi trebuit să meargă Suso pe jos până acasă.

Așteptat cu interes de ziariștii italieni la zona mixtă, Suso nu a avut chef de glume. "Am spus că merg pe jos până acasă doar dacă AC Milan va câștiga partida, ceea ce nu s-a întâmplat". Golul marcat de Perisic la ultima fază a partidei i-a stricat plimbarea fotbalistului cotat de siteurile de specialitate la 7 milioane de euro.

Sursa foto: sport.es