• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, luni, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Ciprian Tătărușanu (31 de ani) nu va mai juca pentru Fiorentina în viitorul sezon din Serie A TIM. Conform celor de la tuttomercatoweb.com, este o chestiune de ore până când goalkeeper-ul român va parafa contractul cu FC Nantes, echipa antrenată de către Claudio Ranieri.

Un detaliu extrem de important, care vine să certifice faptul că Tătărușanu va pleca de la echipa toscană este că românul n-a fost prezent la amicalul Fiorentinei, cu Bari, disputat duminică.

”Tătărușanu va pleca de la Fiorentina. Portarul este cu un pas în curtea celor de la Nantes, fiind dorit de Claudio Ranieri. Oferta este concluzionată, au mai rămas de pus la punct doar câteva detalii, care vor fi finalizate în această săptămână, posibil marți sau miercuri.

Tătărușanu va zbura în orele următoare spre Nantes, pentru a parafa înțelegerea”, susțin jurnaliștii italieni. 

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

5 milioane de euro cere Fiorentina în schimbul lui Tătărușanu. Acesta a ajuns la formația viola liber de contract, după despărțirea de FCSB. Portarul echipei naționale mai are contract cu italienii până în 2019.

101 meciuri are Tătărușanu în tricoul celor de la Fiorentina.

4 milioane de euro este cota de piață a lui Tătărușanu, conform transfermarkt.com.

Viitorul sezon din Serie A TIM, care va debuta la 20 august, va fi transmis ÎN DIRECT pe canalele Digi Sport.