• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, luni, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Deşi se părea că transferul său la Nantes a intrat în impas, Tătăruşanu e mai aproape ca niciodată de gruparea din Hexagon. Ranieri a insistat pentru a-l achiziţiona şi, potrivit presei italiene, portarul nostru şi-a luat deja "la revedere" de la colegi.

Este prea scump, ținând cont și de vârsta sa”, a declarat Kita, preşedintele "canarilor" săptămâna trecută, într-o conferință de presă, referindu-se la problemele întâmpinate în transferul internaţionalului român.

Lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată, Ranieri insistând pentru el, iar părţile sunt aproape să ajungă la un numitor comun. Conform Firenzeviola.it, goalkeeper-ul de 31 de ani şi-a luat deja rămas bun de la colegi, el nefiind inclus pentru amicalul cu Bari.

Va merge în Franţa, unde, după efectuarea vizitei medicale, cel mai probabil va semna contractul de care se discută de aproximativ o lună.

5 milioane de euro cere Fiorentina în schimbul lui Tătărușanu. Acesta a ajuns la formația viola liber de contract, după despărțirea de FCSB. Portarul echipei naționale mai are contract cu italienii până în 2019.

Claudio Ranieri l-a pus pe portarul naţionalei în fruntea listei de achiziţii, lucru care l-a frapat pe sportivul nostru. Acesta avea şi o ofertă de la Nice, formaţie alături de care avea ocazia să joace în preliminariile Ligii Campionilor, însă interesul fostului antrenor al lui Leicester l-a făcut pe "Super Tătă" să nu ia în calcul altă ofertă.

Tătărușanu a evoluat în cariera sa la Juventus București, Gloria Bistrița, FCSB și Fiorentina.

101 meciuri are Tătărușanu în tricoul celor de la Fiorentina.

4 milioane de euro este cota de piață a lui Tătărușanu, conform transfermarkt.com.