• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

VIDEO Inter - Fiorentina 4-2. Inter a obținut o victorie importantă, luni seara, datorită căreia a revenit în prima jumătate a clasamentului din Serie A. Succesul nerazzurrilor a venit însă după un start foarte bun de meci - trei goluri în primele 20 de minute, și a eliminării căpitanului Fiorentinei, Gonzalo Rodriguez, înainte de pauză.

În partida de luni seara, nici Ciprian Tătărușanu nu a avut o evoluție extraordinară, el greșind în special la golul de 2-0, din minutul 9, când a respins mingea centrată de Perisic exact în piciorul lui Candreva. Portarul român nu a fost însă contestat de nimeni din tabăra Fiorentinei, conducerea clubului Viola concentrându-se asupra arbitrului meciului.

Dacă antrenorul Paulo Sousa a refuzat să comenteze foarte multe lucruri la conferința de presă, directorul general, Pantaleo Corvino, a pus înfrângerea cu Inter pe seama evoluției slabe a întregii echipe și a arbitrajului lui Antonio Damato.

A fost o partidă caracterizată de o evoluție slabă a echipei noastre și de un arbitraj mai slab. Damato e un arbitru care merită tot respectul, dar nu în seara asta, nu era în formă pentru acest meci. Au fost decizii care, puse una peste alta, au influențat rezultatul final. Inclusiv președintele Della Valle era foarte supărat”, a spus Corvino, care a reclamat un penalty neacordat la Gonzalo Rodriguez, după un fault al lui Miranda, înainte de eliminarea argentinianului, pe care a considerat-o, de asemenea, injustă, dar și un fault nedat la Chiesa, la scorul de 3-2 pentru Inter.

În ceea ce îl privește pe Sousa, antrenorul portughez al cărui scaun la Fiorentina se clatină în urma rezultatelor din ultima perioadă a spus:

Noi căutăm în continuare să îmbunătățim ceea ce facem. Acesta este rezultatul final și trebuie să-i felicităm pe cei de la Inter. Să comentez deciziile arbitrilor? Nu vorbesc despre asta după ce meciul s-a terminat. Noi doar încercăm să facem mai bine ceea ce facem pentru a câștiga toate partidele. Polemicile cu suporterii din această săptămână? Nu vorbesc nici despre asta, nu vreau să continui cu asta. Vreau să vorbesc doar despre fotbal, care este cel mai frumos”, a declarat Paulo Sousa.