• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Fără victorie acasă în faţa Romei din octombrie 1990, Torino a început perfect partida contra echipei pregătite de Luciano Spaletti. Belotti a marcat cu o lovitură de cap, din centrarea lui Obi, după doar opt minute.

Bara l-a salvat apoi pe Szczesny la şutul lui Iago Falque, care şi-a mai încercat o dată norocul, însă polonezul a fost la post.

La poarta cealaltă, Hart s-a opus la reluarea lui Dzeko. Atacantul bosniac şi-a mai trecut în cont o ratare în faţa lui Hart, la reluare.

Iago Falque a majorat avantajul gazdelor, dintr-un penalty provocat de fostul torinez Bruno Peres.

Roma a revenit în joc tot din penalty. Cu două zile înainte să împlinească 40 de ani, Totti a marcat golul său cu numărul 250 în Serie A.

Iago Falque a reuşit "dubla" în minutul 65 şi a stabilit scorul final, 3-1 pentru Torino, a doua victorie stagională pentru echipa lui Sinişa Mihajlovic în Serie A TIM. Cu patru zile înaintea partidei cu Astra, din Europa League, Roma a pierdut contactul cu liderul din Italia, Juventus, care are cinci puncte avans.

ECHIPELE

Torino: Hart - De Silvestri (62′ Zappacosta), Rossettini, Castan, Barreca - Benassi, Valdifiori, Obi (23′ Baselli) - Falque (77′ Martinez), Belotti, Boye. Antrenor: Sinișa Mihajlovic.

Roma: Szczesny - Florenzi, Manolas, Fazio, Peres - De Rossi (46′ Totti), Strootman - Salah, Nainggolan (71′ El Sharaawy), Perotti (81′ Paredes) - Dzeko. Antrenor: Luciano Spaletti.