• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Atacantul italian Francesco Totti, absent de aproape patru luni din cauza unei accidentări la o coapsă, figurează în grupul reţinut vineri de antrenorul echipei AS Roma, Rudi Garcia, pentru meciul de sâmbătă cu AC Milan, de la ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 2 și în format LIVE VIDEO&SCORE pe digisport.ro și m.digisport.ro.

”Totti va fi convocat. El nu este încă la 100%, însă poate face parte din grup. A-l putea avea alături de noi, după trei luni şi jumătate, este o veste extraordinară”, a declarat Garcia într-o conferinţă de presă.

Totti, căpitanul şi legenda Romei, s-a accidentat pe 26 septembrie într-un meci împotriva lui Carpi. La 39 de ani, el a jucat întotdeauna pentru clubul din capitala italiană, cu care a disputat anul acesta al 24-lea său sezon în Serie A.

El a jucat primele sale minute în tricoul giallorosso în martie 1993. Avea atunci 16 ani. Astăzi se află la 300 de goluri marcate pentru clubul său, în toate competiţiile.