• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Francesco Totti s-ar putea retrage la finalul acestui sezon, a anunţat soţia căpitanului lui AS Roma, Ilary Blasi. Fotbalistul giallorossilor va împlini 40 de ani în luna septembrie a acestui an.

Indisponibil de la sfârşitul lui septembrie, când s-a accidentat în meciul câştigat cu 5-1 în faţa lui Carpi, Totti este aşteptat să revină pe teren în prima partidă din 2015, împotriva lui Chievo, la Verona, transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport 3, miercuri, de la ora 16:00.

Cu toate acestea, vârsta înaintată şi perioada lungă de inactivitate pun sub semnul întrebării şansele ca Totti să continue să joace şi mai departe de actuala stagiune. Iar declaraţiile făcute de soţia sa în săptămânalul "Oggi" nu fac decât să confirme că sunt şanse mari ca al doilea golgheter din istoria Serie A TIM să agaţe ghetele-n cui la sfârşitul campionatului.

"Retragerea lui Francesco? Suntem aproape acolo... Anul acesta împlineşte 40 de ani. S-a bucurat de întreaga cariera şi de ceea ce i-a oferit aceasta, dar la acest moment îşi doreşte să facă şi altceva. În orice caz, va rămâne în lumea fotbalului", a declarat Blasi.

La începutul lunii decembrie, Totti a avut o întâlnire cu preşedintele clubului AS Roma, James Pallotta, subiectul de discuţie fiind o eventuală prelungire a contractului. Însă, în contextul afirmaţiilor făcute de Ilary Blasi, este puţin probabil ca acest lucru să se întâmple.

Francesco Totti a evoluat de-a lungul întregii cariere doar la AS Roma, alături de care a cucerit un Scudetto, două Cupe ale Italiei şi două Supercupe ale Italiei. Cu 244 de goluri înscrise în 591 de apariţii, este pe locul 2 în topul marcatorilor all-time în campionatul italian, după Silvio Piola (274 de goluri).

În 2006, căpitanul Romei a făcut parte din lotul naţionalei Italiei care a cucerit titlul mondial în Germania.