• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Deși a împlinit de curând 40 de ani și fanii Romei se gândeau că acesta va fi ultimul sezon în care îl vor vedea la lucru, Francesco Totti a făcut o declarație surprinzătoare pentru presa din Italia. Veteranul capitolinilor vrea să-și prelungească contractul scandent în vara lui 2017.

La 40 de ani, Totti continuă să vorbească despre Roma cu acelaşi entuziasm din tinereţe și nu dă niciun semn ca are de gând să se retragă prea curând din activitate. Într-un interviu acordat de curând celor de la Sky Sport Italia, legendarul jucător italian care și-a petrecut întreaga carieră la AS Roma a anunțat că vrea să continue și din vară la formația din capitala Italiei.

"Nimic nu e evident în fotbal. Toată lumea spunea anul trecut că sunt terminat, lucru care se întâmplă în general cu un jucător care ajunge la o anumită vârstă și lucrurile nu merg așa cum își dorește. Toată lumea poate să spună ce vrea. Eu am încredere în mintea și în corpul meu. De ce să mă retrag? Încă mai am foarte multe de oferit fotbalului și mă simt foarte bine, așa că de ce să mă opresc?" a declarat jucătorul care va avea aproape 42 de ani la finalul stagiuniii viitoare.

Totti a jucat 9 meciuri pentru AS Roma în acest sezon ș a reușit să marcheze două goluri și să ofere 6 pase decisive. Două dintre ele au venit în campionat și patru în Europa League, acolo unde Roma este în aceeași grupă cu Astra Giurgiu. Capitolinii sunt deja calificați în primăvara europeană, iar în ultimul meci vor juca la Giurgiu, pe 8 decembrie.

Francescu Totti a evoluat doar la AS Roma, unde a debutat la echipa de seniori la 16 ani în 1992. El are peste 600 de meciuri pentru AS Roma şi peste 250 de goluri. El are un titlu de campion al Italiei cu AS Roma, două Cupe ale Italiei şi două Supercupe.