• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Diego Simeone continuă să fie unul dintre marile vise ale noilor patroni chinezi ai Interului.

Gazzetta dello Sport susține că antrenorul argentinian va prelua gruparea de pe Giuseppe Meazza în 2018, atunci când îi expiră contractul cu Atletico Madrid, a cărui durată a fost redusă cu doi ani chiar săptămâna trecută.

Potrivit sursei citate, șefii Interului sunt dispuși să-i ofere chiar și un cec în alb lui "Cholo" pentru a transfera fotbaliștii de care are nevoie. Totul pentru ca Inter să redevină una din forțele Europei.

"Nerazzurrii" și-au schimbat chiar în vară antrenorul. Roberto Mancini a fost înlocuit de olandezul Frank de Boer, care a debutat cu un singur punct în primele două etape, urmate însă de două victorii, una dintre ele chiar contra lui Juventus, prima pe Meazza în campionat din 2010 încoace.

Diego Simeone a jucat doi ani pentru Inter, între 1997 și 1999. A bifat 85 de meciuri și 14 goluri pentru gruparea din Milano, cu care a câștigat Cupa UEFA.

Pe banca lui Atletico, Simeone a câștigat cinci trofee, printre care titlul, Europa League și Supercupa Europei, și a pierdut două finale de Liga Campionilor contra lui Real Madrid.