• Liga Campionilor, handbal feminin: CSM Bucureşti joacă la Larvik "finala" pentru locul 2 în grupă. SÂMBĂTĂ, 18:00, pe Digi Sport 1 
  • Duel crucial pentru prezența în play-off: Dinamo - Craiova e sâmbătă, de la ora 20:30, în direct pe Digi Sport 1

Udinese continuă seria pozitivă, după 2-2 acasă cu Torino. Fără victorie de 3 etape, formaţia granata este pe 8 în Italia, în timp ce Udinese a egalat-o pe Inter şi este pe 12. Thereau a înscris în poarta apărată de Joe Hart.

Udinese - Torino s-a încheiat nedecis, în etapa a 11 -a din Serie A Tim. Torino a deschis scorul după un sfert de oră, prin Benassi, găsit excelent de Belotti. Trupa antrenată de Sinişa Mihajlovic a prins curaj, iar Belotti a fost aproape de 2-0, dar s-a opus portarul Karnezis.

Udinese a întors scorul în 10 minute "de foc" din repriza a doua. Mai întâi, Thereau l-a învins pe Joe Hart din centrarea lui Widmer (60), cu al patrulea gol al său din acest sezon. Apoi Zapata a împins balonul în plasă după ce mingea ricoşase din bară (70).

Avantajul friulanilor a durat doar 7 minute. Ljaic a egalat cu un şut plasat din interiorul careului (77). Zapata a fost aproape de a aduce victoria lui Udinese în ultimul minut de prelungiri, dar nu a prins cadrul porţii.