• 1. Primul derby al României din 2017 se joacă de Mărțișor, pe Digi Sport 1. Steaua - Dinamo e miercuri, 1 martie, de la ora 20:00
  • 2. Juventus și Napoli se duelează pentru un loc în finala Cupei Italiei. Turul semifinalelor se dispută marți, 28 februarie, de la ora 21:45, pe Digi Sport 2

Lazio a urcat pe podium după victoria clară de la Udine. Fără Ştefan Radu, accidentat, oaspeţii au avut prima ocazie la şutul lui Keita.

Din cornerul rezultat, Lazio a deschis scorul prin Ciro Immobile. La 10 minute de la pauză, Keita a dublat avantajul oaspeţilor, iar după alte şapte minute, Immobile a reuşit dubla. Atacantul adus de la Sevilla a ajuns la al patrulea gol stagional şi, în acelaşi timp, la al 4-lea gol în tot atâtea partide împotriva lui Udinese, care a reacţionat târziu: Înlocuitorul lui Marchetti în poarta lazialilor, Strakoşa, a intervenit foarte bine de două ori în faţa lui Perica. Ultima ocazie a aparţinut tot echipei lui Inzaghi, la bara lui Lombardi.

Lazio înregistrează pentru prima dată în acest sezon două victoriii consecutive, în timp ce Udinese rămâne cu un singur punct în ultimele patru runde.

Echipele de start:
Udinese: Karnezis – Heurtaux, Danilo, Felipe, Adnan – Kone, Kums, Badu - De Paul, Perica – Zapata
Lazio:Strakosha – Gabarron, de Vrij, Hoedt, Lukaku – Parolo, Lulic – Anderson, Milinkovic-Savic, Keita - Immobile