• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Impresarul italian Bernardo Brovarone îl avertizează pe Ciprian Tătăruşanu că îl aşteaptă vremuri grele la Fiorentina. Într-un interviu acordat fiorentinanews.com, Brovarone susţine că românul e văzut de noul antrenor, Stefan Pioli, drept rezerva lui Marco Sportiello în noul sezon.

"Antrenorul i-a evaluat deja şi îl consideră pe Sportiello titular. Tătăruşanu trebuie să fie conştient de decizia antrenorului şi să muncească pentru a-şi câştiga locul în poartă", a declarat agentul italian.

Brovarone a vorbit şi despre Ianis Hagi, care a înscris deja câteva goluri în amicalele din această vară şi speră să prindă mai multe minute la prima echipă în noul sezon.

"E un jucător cu calităţi tehnice dovedite, însă cu şanse limitate de a juca pentru prima echipă. Cei de la club vor ca băiatul să se simtă important, însă duminica, în zi de meci, nu se mai întâmplă mereu asta. Cine are curajul şi umilinţa de a trece peste asta are şanse mari să reuşească. Atunci când ai încredere în tine te exprimi mult mai bine pe teren. Hagi are nevoie să joace fotbal. Dacă nu aici, la o altă echipă, unde să crească şi să se maturizeze", a mai spus Bernardo Brovarone.

35 de meciuri a apărat Ciprian Tătăruşanu poarta Fiorentinei campionatul trecut

48 de minute a bifat Ianis Hagi în Serie A pentru gruparea viola, în două partide

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT