• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Marcelo Brozovic este unul dintre cei mai în formă jucători ai liderului din Serie A TIM, Inter Milano, dar mijlocaşul croat de 23 de ani nu reuşeşte să gestioneze foarte bine succesul de care are parte.

Fotbalistul transferat de la Dinamo Zagreb în ianuarie 2015 a fost oprit de poliţia croată în seara de Crăciun, după ce a trecut de două ori pe culoarea roşie a semaforului. Poliţiştii au descoperit că Brozovic conducea în stare de ebrietate şi avea permisul suspendat de acum două luni, în urma unor infracţiuni similare, scrie vecernji.hr.

Sursa citată mai precizează că jucătorul nerazzurrilor avea o alcoolemie de 0.87.

În ciuda acestui incident, Brozovic nu va fi sancţionat de club. Ba mai mult, croatul are şanse mari să fie titular în primul meci al anului pentru Inter, cu Empoli, în deplasare. Partida se va disputa astăzi, de la ora 19:00, şi va fi transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport 3.

"Nu s-a întâmplat nimic deosebit. Sărbătorile sunt pentru toată lumea. A băut un pahar de vin, alcoolemia era puţin peste limită", şi-a apărat elevul Roberto Mancini.

Brozovic, care a marcat de trei ori în 13 apariţii în toate competiţiile în acest sezon, este dorit de Arsenal, dar tehnicianul interist exclude posibilitatea ca liderul din Italia să se despartă de unul dintre cei mai promiţători jucători din lot.

"S-a integrat foarte bine. Dacă va continua ca până acum, va deveni unul dintre cei mai buni. Nu vrem să-l cedăm, nici pentru o ofertă importantă. Are calităţi incredibile", a spus Mancini.

Meciul Empoli - Inter se va disputa în această seară, de la ora 19:00, şi va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 3.