• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

VIDEO Juventus - AS Roma 1-0. Derby-ul etapei din Italia a fost urmărit din tribune de un oficial al Barcelonei și presa din Spania anunță că acesta s-ar afla la Torino pentru a urmări doi jucători aflați pe radarul catalanilor: Pogba și Dybala.

Barcelona are din nou liber la transferuri după un an și doi dintre jucătorii pe care catalanii îi urmăresc cu atenție sunt Paul Pogba și Paulo Dybala, de la Juventus. Robert Fernandez, secretarul tehnic al catalanilor, a fost prezent la Torino pentru a îi urmări la lucru pe cei doi.

Lăudat de Messi în nenumărate rânduri, Dybala a recunoscut la finalul partidei că nu știa despre prezența în tribune a oficialului catalan. Vizita lui Fernandez a venit la câteva zile după ce presa din Spania a anunțat că Barcelona ar fi făcut o ofertă de 80 de milioane de euro pentru tânărul argentian. Juventus a refuzat oferta catalanilor motivând că Dybala nu ar fi de vânzare.

"Să vă spun sincer, habar nu aveam că e cineva de la Barcelona în tribune. Sunt fericit că lucrurile merg bine pentru mine dar și pentru echipă. Eu voi continua să dau tot ce am mai bun și vom veda ce se va întâmpla în viitor" a declarat argentinianul.

Întrebat despre relația sa cu starul Barcelonei și dacă ar vrea ca Juventus să întâlnească din nou trupa catalană în Liga Campionilor (asta dacă italienii trec Bayern și Barcelona o elimină pe Arsenal), Dybala a dat un răspuns cel puțin surprinzător: "Vreau să joc alături de Messi nu împotriva lui" a încheiat misterios jucătorul torinezilor.

Dybala a fost decisiv pentru Juventus în disputa cu AS Roma. Argentinianul a jucat 85 de minute și a marcat în minutul 77 singurul gol al partidei. Odată cu această reușită, argentinianul a ajuns la 14 goluri marcate în cele 29 de partide pe care le-a jucat în tricoul lui Juventus.