• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Radu Ştefan are de azi un compatriot în lotul lui Lazio Roma. Gruparea din Cetatea Eternă a semnat vineri cu portarul României U16, Ionuţ Rus.

Produs al lui LPS Banatul, Ionuţ Rus este văzut de mulţi dintre specialişti drept viitorul goalkeeper al naţionalei mari a României. Dus în probe în noiembrie la Ajax, de către Ogăraru, puştiul a susţinut în ultimele zile o serie de teste la Lazio. Impresionaţi de calităţile românului, oficialii Biancocelesti i-au propus astăzi un contract, pe care Rus l-a semnat imediat.

Pentru viitorul apropiat Rus va evolua cel mai probabil la echipa secundă a lui Lazio, însă, dacă va confirma, nu e exclus ca în sezonul viitor să facă joncţiunea cu prima echipă. Donnarumma a devenit în acest sezon titular indiscutabil la Milan la numai 16 ani.

De notat faptul că Rus a început fotbalul ca fundaş, însă apoi a fost "convertit" de către antrenori în portar. Idolul său este Iker Casillas, legendarul portar al lui Real Madrid, în prezent la FC Porto.