• Finala Cupei României: Astra - Voluntari se joacă sâmbătă, 27 mai, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2, de la ora 20:45
  • Cupa Angliei: finala Arsenal - Chelsea se joacă pe Digi Sport 1, sâmbătă, 27 mai, de la ora 19:30. În aceeaşi zi vă oferim şi finala Cupei Spaniei, Barcelona - Alaves, pe Digi Sport 1, de la 22:30

Radu Ştefan are de azi un compatriot în lotul lui Lazio Roma. Gruparea din Cetatea Eternă a semnat vineri cu portarul României U16, Ionuţ Rus.

Produs al lui LPS Banatul, Ionuţ Rus este văzut de mulţi dintre specialişti drept viitorul goalkeeper al naţionalei mari a României. Dus în probe în noiembrie la Ajax, de către Ogăraru, puştiul a susţinut în ultimele zile o serie de teste la Lazio. Impresionaţi de calităţile românului, oficialii Biancocelesti i-au propus astăzi un contract, pe care Rus l-a semnat imediat.

Pentru viitorul apropiat Rus va evolua cel mai probabil la echipa secundă a lui Lazio, însă, dacă va confirma, nu e exclus ca în sezonul viitor să facă joncţiunea cu prima echipă. Donnarumma a devenit în acest sezon titular indiscutabil la Milan la numai 16 ani.

De notat faptul că Rus a început fotbalul ca fundaş, însă apoi a fost "convertit" de către antrenori în portar. Idolul său este Iker Casillas, legendarul portar al lui Real Madrid, în prezent la FC Porto.