• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

ÎN DIRECT la Digi Sport, AS Roma a obținut o victorie facilă în fața nou-promovatei Spal. A fost 3-1 pentru capitolini, după un meci în care oaspeții au jucat în inferioritate numerică mai mult de 80 de minute.

Cu Spal, Roma a avut avantaj numeric încă din primele zece minute. Fundaşul brazilian, Felipe, a primit, iniţial, cartonaşul galben, dar după consultarea aribtrajului video, a fost eliminat.

Până la pauză, capitolinii au marcat de două ori în poarta nou-promovatei, prin Dzeko şi Strootman. Bosniacul a deschis scorul în minutul 19, iar olandezul a mărit avantajul 13 minute mai târziu.

În a doua repriză, internaţionalul de tineret, Pellegrini a marcat primul lui gol în tricolul Romei. Apoi, Spal a primit penalty, transformat de Viviani. Arbitrul a cerut repetarea loviturii de pedeapsă, acelaşi Viviani a ratat, dar tot el a marcat, pe recuperare. S-a terminat 3-1 şi AS Roma este a patra în clasament, după a şasea victorie în ultimele şapte etape.

ECHIPELE:

AS Roma (4-3-3): Alisson - Florenzi, Manolas, Jesus, Kolarov (Emerson '75) - Pellegrini, Gonalons (Gerson '60), Strootman - Under (Schick '64), Dzeko, El Shaarawy
Antrenor: E. Di Francesco

Spal (3-5-2): Gomis - Cremonesi, Vicari, Felipe - Lazzari, Grassi (Schiavon '70), Viviani, Rizzo, Mattiello - Paloschi (Borriello '78), Bonazzoli (Mora 20)
Antrenor: L. Semplici