• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Ciro Immobile revine la Torino, echipa pentru care a evoluat doar un sezon, dar la care a avut parte de cele mai bune momente ale carierei. Atacantul care luna viitoare va împlini 26 de ani a avut parte de o primire triumfală din partea fanilor.

Jucătorul crescut la academia rivalilor de la Juventus a fost golgheter în Serie A TIM, în tricoul granata, în sezonul 2013/14, fiind apoi vândut la Borussia Dortmund. Nu s-a adaptat în Bundesliga, unde a avut şi ghinionul de a prinde cel mai slab sezon din ultimii ani al galben-negrilor, iar în vară a fost împrumutat la Sevilla.

VIDEO: Ciro Immobile, golgheter în Serie A TIM

Debutul pentru andaluzi a fost promiţător. A intrat în repriza a doua din Supercupa Europei, împotriva Barcelonei, şi a oferit pasa decisivă pentru golul de 4-4. În cele din urmă, catalanii aveau să se impună cu 5-4, după prelungiri.

Cu toate acestea, nici experienţa din La Liga nu a fost una reuşită, deşi primul său gol în campionatul Spaniei a fost marcat împotriva celor de la Real Madrid, într-o victorie cu 3-2 a Sevillei.

După doar 8 prezenţe, jumătate ca titular, şi două goluri în La Liga, Immobile se întoarce acolo unde s-a simţit cel mai bine, la Torino, pentru care a înscris de 22 de ori în sezonul 2013/14. Italienii vor plăti 850.000 de euro pentru împrumutul până în vară, când au posibilitatea de a-l achiziţiona definitiv în schimbul a 11 milioane de euro.

În ciuda trecutului său juventin, fanii nu l-au uitat şi, la revenirea în Italia, a avut parte de o primire extraordinară.

VIDEO: Primirea de care a avut parte Ciro Immobile

Immobile a fost sufocat de suporterii torinezi, care speră să-l revadă pe atacantul din urmă cu trei ani. În acest moment, Torino traversează un moment dificil. A fost eliminată de rivala Juventus în Cupa Italiei şi are patru meciuri consecutive fără victorie în Serie A, unde ocupă doar locul 14.

 

Golurile lui Ciro pot readuce echipa lui Giampiero Ventura în prima parte a clasamentului. Este ceea ce aşteaptă fanii înnebuniţi de fericire care l-au primit cu entuziasm la aeroport.