• Tenis WTA Stuttgart: Anastasija Sevastova - Simona Halep se joacă vineri, 28 aprilie, în jurul orei 21:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2
  • Spania, etapa 35: Real Madrid - Valencia e sâmbătă, de la ora 17:15, în direct pe Digi Sport 1

VIDEO. Udinese - Juventus 0-4. Paulo Dybala a demonstrat încă o dată că este înlocuitorul perfect al lui Carlos Tevez, jucătorul care a plecat în vara lui 2015 la echipa care l-a dat fotbalului mare, Boca Juniors.

Atacantul de 22 de ani a reuşit o dublă pe noul stadion al lui Udinese şi, după 20 de etape, are acelaşi număr de goluri ca acela pe care l-a avut şi "Apaşul", la primul sezon în tricoul bianconerilor (11), după acelaşi număr de runde disputate. Diferenţa este că Tevez a jucat cu 166 de minute mai mult în acea perioadă.

Dybala a transformat în gol 24,44% dintre şuturile trimise spre poarta adversarilor, în timp ce "Carlitos" a avut un procent mai mic, 19,64%.

VIDEO CU DUBLA LUI DYBALA

Paulo nu a marcat încă în Champions League, dar şi-a mai trecut în cont două reuşite, una în Cupa Italiei şi una în Supercupa Italiei. În Serie A TIM, Dybala a furnizat şi 7 assist-uri colegilor săi.

Juventus a plătit în schimbul argentinianului 32 de milioane de euro, sumă care poate ajunge până la 40 de milioane, în funcţie de performanţe. Torinezii vor achita preţul transferului în patru rate.