• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

AC Milan și Torino au oferit o remiză anostă pe San Siro, într-un meci fără goluri și prea multe ocazii. Fluierul de final al partidei a prilejuit însă cel mai frumos moment al zilei, iar actorii principali au fost Andrea Belotti, atacantul celor de la Torino, și Leonardo Bonucci, fundașul cumpărat în vară de AC Milan de la campioana Juventus.

Apărătorul lui Milan l-a condus pe colegul său de la naționala Italiei la marginea terenului, acolo unde se afla tânărul Lorenzo Bonucci, fiul lui Leonardo și fan înfocat al celor de la Torino. Scena a fost una memorabilă. Atacantul grupării granata i-a dăruit lui Lorenzo tricoul său de joc și l-a sărutat părintește pe fanul său numărul 1.

 

Lorenzo Bonucci este fan al celor de la Torino, deși tatăl său a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai lui Juventus până în vară. La ultimul titlu câștigat cu "Bătrâna Doamnă" înainte să plece la AC Milan, fundaşul l-a obligat pe fiul său să poarte tricoul lui Juventus la festivitatea de premiere a bianconerilor, moment care l-a nemulțumit cumplit pe tânărul de 6 ani. Imaginile cu fiul lui Bonucci plângând au devenit rapid virale.

Ca să-și ia revanșa, Bonucci i-a împlinit în vară visul micului Lorenzo și i-a oferit șansa de a-l întâlni pe Andrea Belotti într-un restaurant. Acum, fiul lui Bonucci a primit și tricoul de joc al atacantului.