• Tenis: Turneul Campioanelor: Elina Svitolina - Caroline Wozniacki (16:30), ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Stephan El Shaarawy este oficial jucătorul lui AS Roma! Vârful de 23 de ani a fost împrumutat de la AC Milan în schimbul sumei de 1,4 milioane de euro, clubul din capitala Italiei având opțiunea unui transfer definitiv, pentru 13 milioane de euro.

La AS Roma, El Shaarawy va purta tricoul cu numărul 22, după ce la AC Milan și Padova a avut numărul 92 (n.n. 1992, anul nașterii). În trecut, tricoul cu acest număr a fost purtat la Roma și de alți fotbaliști cunoscuți, precum Cristiano Lupatelli, Marco Boriello sau Mattia Destro, cel mai recent, între 2012 și 2015.

"Sper să pot demonstra pe teren de ce Roma a avut atâta încredere în mine, iar împreună să realizăm aici lucruri mari", a spus El Shaarawy.

Cei de la AS Roma au surprins într-un material video vizita medicală a lui El Shaarawy, dar și cum a fost primit jucătorul de colegi în vestiar, înaintea primului antrenament cu Luciano Spalletti.

 

Stephan El Shaarawy's First Day At Roma

Stephan El Shaarawy's first day at #ASROMA. More info: http://www.asroma.com/enIl primo giorno di Stephan #ElShaarawy alla Roma: http://www.asroma.com/it

Posted by AS Roma on 26 Ianuarie 2016

Sâmbătă seara, AS Roma joacă pe teren propriu cu Frosinone. Partida va fi transmisă de Digi Sport 1, de la ora 21:45, iar fazele video sunt pe digisport.ro și m.digisport.ro.