• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Ianis Hagi nu prinde prima echipă la Fiorentina și își dorește să plece la o formație la care să poată evolua. Fiul lui Gică Hagi este dorit insistent de Pescara, echipă aflată în Serie B dar și de FCSB, însă până la o eventuală plecare, face spectacol la echipa de tineret a toscanilor. Ianis a marcat un gol de generic în confruntarea cu Chievo, pierdută însă cu 2-3 de Fiorentina Primvaera.

Decarul Fiorentinei a punctat cu un șut de excepție, dintr-un unghi imposibil, apoi a făcut, destul de nervos, un semn către cineva din tribună.

Ianis e probabil nemulțumit de faptul că încă o dată a fost trimis la Primavera, în loc să fie oprit în lotul echipei mari și jurnaliștii toscani se întreabă dacă nu cumva destinatarul a fost Pioli.

"Ianis a demonstrat constant că are un talent uriaş. Problema din stagiunea precedentă a fost de ordin fizic, dar ştiu că s-a lucrat la asta, a existat un program separat de pregătire. Vă pot asigura însă că este un băiat cu calităţi tehnice remarcabile", declarase Federico Guid, fostul antrenor de la tineretul grupării "viola", pentru Fiorentina.it.

În vârstă de 19 ani, fiul lui Hagi a ajuns la Fiorentina în vara lui 2016, contra sumei de 2 milioane de euro.

2 meciuri are Ianis Hagi pentru echipa mare a celor de la Fiorentina.

15 meciuri, 6 goluri și 3 pase de gol are Ianis Hagi pentru Fiorentina Primavera.

750.000 de euro este cota de piață a lui Ianis Hagi, conform transfermarkt.com.