• 1. Primul derby al României din 2017 se joacă de Mărțișor, pe Digi Sport 1. Steaua - Dinamo e miercuri, 1 martie, de la ora 20:00
  • 2. Juventus și Napoli se duelează pentru un loc în finala Cupei Italiei. Turul semifinalelor se dispută marți, 28 februarie, de la ora 21:45, pe Digi Sport 2

Sassuolo a câștigat dramatic duelul cu Inter, scor 1-0, după un gol marcat de Berardi, din penalty, în prelungirile meciului. Totuși, soarta meciului putea să fie alta, dacă echipa lui Roberto Mancini ar fi înscris pe finalul primei reprize, atunci când a ratat o șansă imensă de a deschide scorul.

Sârbul Ljajic a combinat frumos cu Icardi, balonul a revenit la jucătorul Interului, care a avut șansa de a înscrie un gol superb, din afara careului. Șutul său plasat, spre colțul lung, a fost însă respins de Consigli, care a reușit să trimită în corner, cu un efort extraordinar. A fost cea mai mare ocazie de gol a întâlnirii de la Milano!

În vârstă de 24 de ani, Adem Ljajic a înscris doar 2 goluri în acest sezon de Serie A, în care a bifat 13 meciuri, 9 dintre ele din postura de titular.