• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Cu Higuian în continuare într-o formă teribilă, Napoli a învins-o cu 3-1 pe Sassuolo, echipă care nu pierduse până acum cu nicio formație din primele 5.

A fost primul meci pentru Vlad Chiricheș ca titular în campionat după 55 de zile. Napoli s-a văzut condusă încă din minutul trei după ce Falcinelli a transformat un penalty obținut de Sansone.

Cajellon a egalat din pasa lui Insigne și a spart gheața în actuala ediție de Serie A TIM. Scorul pauzei a fost stabilit de Higuain în minutul 42, după o colaborare cu Hamsik. Chiricheș a fost schimbat în minutul 68 iar până la final Higuain a mai înscris o dată și a ajuns la 20 de goluri în tot atâtea etape. Napoletanii s-au distanțat la 4 puncte în fața lui Inter în fruntea clasamentului Seriei A TIM.

Napoli - Sassuolo 3-1
Au marcat: Callejon 19, Higuain 42 și 90+3 / Falcinelli 3 - penalty

Napoli: Pepe Reina - Hysaj, Albiol, Chiricheș (Koulibaly 68), Ghoulam - Allan, Jorginho, Hamsik (David Lopez 87) - Callejon, Higuain, Insigne (D, Mertens 77)
Antrenor: Maurizio Sarri

Sassuolo: Consigli - Vrsaljko, Ariaudo, Acerbi, Peluso - Missiroli (Pellegrini 16), Magnanelli, A. Duncan - Politano (Floro Flores 68), Falcinelli, Sansone
Antrenor: Eusebio Di Francesco