• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Lorenzo Pasciuti, mijlocaşul nou-promovatei Carpi, a intrat în istoria fotbalului italian. Jucătorul de 26 de ani este primul care a reuşit să marcheze pentru aceeaşi echipă în toate ligile, din Serie D până în Serie A.

Transferat de la Pisa în ianuarie 2010, Pasciuti a luat parte la fantastica serie de promovări a celor de la Carpi, apogeul fiind prima participare din istoria clubului în prima ligă.

În meciul cu Udinese, din ultima etapă a turului, transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 3, mijlocaşul lui Carpi a înscris în premieră în Serie A TIM. Pasciuti a deschis scorul în minutul 26, când a reluat cu capul în poartă centrarea excelentă a lui Raffaele Bianco.

Astfel, mijlocaşul aflat la a şaptea prezenţă stagională a devenit primul jucător din fotbalul italian care a reuşit să marcheze pentru aceeaşi echipă în Serie A, Serie B, Lega Pro Prima Divisione (liga a treia), Lega Pro Seconda Divisione (liga a patra) şi Serie D.

De-a lungul carierei sale în tricoul lui Carpi, jucătorul originar din Carrara şi crescut la tineretul lui Albinoleffe a reuşit 16 goluri.

În cele din urmă, Carpi s-a impus cu 2-1 în faţa lui Udinese, obţinând doar a treia victorie a clubului în Serie A.