• Liga 1: CFR - FCSB (joi, 21:00, Digi Sport 1) şi FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • La Liga: Barcelona - Eibar (marţi, 23:00, Digi Sport 2) şi Real Madrid - Betis (miercuri, 23:00, Digi Sport 2) 

VIDEO Juventus - Udinese 2-1.Campioana din Italia a reușit a 7-a victorie în primele 8 etape din Serie A, însă s-a văzut condusă după o jumătate de oră după o nouă gafă a lui Buffon. A fost al doilea meci consecutiv în care goalkeeperul de 38 de ani a greșit, după cel în care naționala Italiei a remizat cu Spania.

"Anche Superman a volte era solo Clark Kent, Gigi sempre nostro Supereroe" (n.r. - Chiar și Superman era câteodată doar Clark Kent. Gigi, întotdeauna supereroul nostru) a fost mesajul afișat de fanii lui Juventus la meciul cu Udinese. Suporterii torinezilor au dorit să-și arate susținerea față de Buffon după ce căpitanul campioanei a greșit în meciul naționalei Italiei cu Spania.

Bannerul fanilor s-a potrivit însă de minune și la meciul cu Udinese, pentru că portarul de 38 de ani a greșit din nou. În minutul 30, friulanii au deschis scorul cu largul concurs al lui Buffon. Portarul a scăpat în poartă o minge destul de ușoară trimisă de Jankto.

La finalul partidei, Allegri a avut curajul chiar să glumeacă pe seama greșelii lui Buffon. Antrenorul campioanei i-a luat însă apărarea portarului său și nu s-a arătat deloc deranjat de gafa acestuia.

"Nu mă deranjează absolut deloc eroarea lui Buffon. Gigi a jucat 50 de meciuri anul trecut, poate să mai comită câte o jumătate de greșeală din când în când. Să spunem doar că greșeala lui ne-a readus la viață. Oricum, practic la final ne-a asigurat victoria după ce a scos lovitura de cap a lui Felipe. Titlurile se câștigă obținând victorii în asemenea meciuri" a declarat Allegri la finalul partidei.

VIDEO CU GREȘEALA LUI BUFFON