• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Trimis de Manchester City la Torino pe ultima sută de metri a perioadei de mercato din vară, Joe Hart s-a adaptat imediat la noua sa echipă. Portarul englez a vorbit în italiană la prima sa conferință de presă din postura de jucător al lui FC Torino.

Joe Hart (29 de ani) a trebuit să se despartă de Manchester City odată cu venirea lui Pep Guardiola pe banca "cetățenilor". În căutarea unei echipe la care să poată evolua ca titular, portarul titular al naționalei Angliei a ajuns în Serie A TIM, la FC Torino, opțiunea goalkeeper-ului fiind una care a surprins pe toată lumea.

Decizia a fost îndrăzneață ținând cont că portarul englez nu vorbea deloc limba italiană când a ajuns în "Cizmă". Dornic să se adapteze cât mai repede la noua sa echipă, Hart s-a pus pe învățat și la conferința de presă din acest final de săptămână și-a început discursul în limba italiană.

Deși a întâmpinat ceva dificultăți, accentul său aducând un zâmbet pe față celor prezenți în sală, în cele din urmă a răspuns întrebărilor venite de la jurnaliști în engleză, efortul lui Hart a fost răsplătit cu aplauze de italieni.