• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

ÎN DIRECT la Digi Sport 1, Lazio s-a impus cu 3-0 pe Olimpico în fața nou-promovatei Pescara. Radu Ștefan a fost integralist în tabăra gazdelor, în timp ce Alexandru Mitriță a intrat pe teren în repriza secundă la Pescara.

Cu Ștefan Radu căpitan și autor al unul gol, Lazio a câştigat la scor în faţa Pescarei, pentru care Mitriţă a evoluat în ultimele 17 minute. Prima şansă de gol au avut-o gazdele. Bizzarri a deviat în bară şutul lui Immobile, în mintul 27. Milinkovic şi Parolo au semnat si ei o dubla ocazie pentru Lazio un minut mai târziu.

Pescara putea deschide scorul din lovitură de pedeapsă, dar albanezul Memushaj a ratat de la punctul cu var, în mintul 35. În partea secundă, Bizzari l-a blocat pe Immobile, aflat în poziţie excelentă (min. 56). Milinkovic-Savic a deschis scorul în cele din urmă scorul pentru gazde, cu o lovitură de cap necruţătoare, din centrarea lui Felipe Anderson, în minutul 67.

Ştefan Radu, aflat la al 10-lea sezon în tricoul lazialilor, nu i-a dat nici o şansă lui Bizzari şi a dus scorul la 2-0, 5 minute mai târziu, după o lovitură de colț. Immobile a închis tabela cu un sfert de oră înainte de final (76), servit excelent de Balde iar Lazio - Pescara s-a terminat 3-0.

ECHIPELE:

Lazio (3-5-2): Marchetti - Bastos, de Vrij, Radu Ștefan - Felipe Anderson (D. Basta '73), Parolo, Cataldi, Milinkovic-Savic (Murgia '81), Lulic - Djordjevic (Keita '60)
Antrenor: S. Inzaghi

Pescara (4-3-3): Bizzarri - Zampano, Gyomber (Fornasier '49), Campagnaro, Biraghi - Cristante (Mitriță '73), Brugman, Memushaj - Ahmed Benali (Manaj '46), Caprari, Verre
Antrenor: M. Oddo