• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Lazio a facut scor cu Hellas, chiar la Verona și a urcat pe locul patru în Serie A TIM. A fost 3-0 pentru trupa lui Simone Inzaghi, care l-a avut pe teren 90 de minute pe românul Ştefan Radu.

Venită după primul eșec al sezonului, 1-4 acasă cu Napoli, trupa lui Simone Inzaghi, cu Ștefan Radu titular, a deschis scorul în minutul 24. Penalty-ul scos de Marusic a fost transformat cu precizie de Ciro Immobile.

Cu cinci minute înainte de pauză, Immobile a realizat dubla, după acțiunea finalizată cu un șut imparabil. A fost al optulea gol din actuala stagiune pentru atacantul lui Lazio.

Verona putea reveni în joc în finalul primei reprize - Strakosha a scos de pe linia porții mingea șutată de Zaccagni.

Lazio a dat lovitura de grație în minutul 60 prin muntenegreanul Adam Marusic: a fructificat pasa lui Immobile și a înscris primul lui gol în Serie A TIM după transferul de la Oostende. Rezultat final: Verona - Lazio 0-3.

Echipele:

Verona: Nicolas - Romulo, Caracciolo, Heurtaux, Souprayen (Cerci, 46) - Fossati, B. Zuculini, Zaccagni (Kean, 46) - Bearzotti, Valoti (Lee, 71)), Pazzini.
Antrenor: Fabio Pecchia.

Lazio: Strakosha - Patric, Luiz Felipe, S. Radu - Marusic, Parolo, L. Leiva (Di Gennaro, 83), Lulic, J. Lukaku (Murgia, 67) - Luis Alberto (Caicedo, 71) - Immobile.
Antrenor: Simone Inzaghi.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT