• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Frank de Boer este încrezător când spune că Inter va trece peste perioada neagră pe care o traversează şi va intra pe drumul cel bun, începând chiar cu Derby D’Italia.

Derby d'Italia dintre Inter - Juventus va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 2, duminică, de la ora 19:00. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Inter a strâns doar 4 puncte după primele trei etape, iar în Europa League, a fost învinsă, pe teren propriu, cu 2-0, de Hapoel Be'er Sheva.
Presiunea de pe umerii lui De Boer este mare, iar tehnicianul de 46 de ani îşi joacă soarta la Inter în meciul de duminică. Chiar şi aşa, olandezul rămâne optimist înaintea meciului cu campioana Italiei.

"Presiunea era de așteptat la Inter. Lucrăm din greu pentru a ne asigura că vom îmbunătăți jocul şi că vor veni rezultatele. Sunt convins că vom duce Inter acolo unde trebuie", a spus De Boer la conferința de presă dinaintea derby-ului.

"Suntem în faţa unei echipe puternice. Am un mare respect pentru ceea ce au realizat cei de la Juventus. Ne analizăm toți adversarii în mod egal, indiferent cine sunt ei. Veţi vedea cum vom juca duminică. Meciul cu Juventus este unul special pentru noi toți. Stadionul va fi plin și vom simți sprijinul fanilor noștri.

Întreaga echipă îşi dorește să facem bine şi să câştigăm acest meci, care este foarte important pentru noi. Ne-am pierdut în tot acest timp, dar după meciul de joi cred că ne-am trezit. Întreaga echipă este pregătită să joace 90 de minute. Nu mai există scuze de această dată. Am muncit din greu pentru asta", a mai punctat de Boer.

Derby d'Italia, dintre Inter Milano și Juventus Torino, va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 2, duminică, de la ora 19:00. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.