• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (ACUM, pe Digi Sport 2) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (ACUM, pe Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (ACUM, Digi Sport 3)

Inter a condus cu 3-0 pe Sampdoria, dar a tremurat pe final. Jucătorul cu numele rivalei, Milan Skriniar, a marcat împotriva fostei sale echipe, iar Icardi a reuşit o dublă pentru formaţia lui Spaletti, care este lider până la meciul lui Napoli.

Inter a câştigat cu 3-2 partida cu Sampdoria, întâlnire care a deschis etapa a 10-a din Serie A Tim. Nerrazzurii au deschis scorul prin Skriniar: fundaşul slovac a marcat împotriva fostei sale echipe şi a refuzat să se bucure la golul din minutul 18.

Eroul derby-ului cu Milan, Icardi, a majorat diferenţa după o jumătate de oră şi a avut ghinion apoi, când a nimerit bara, înainte de pauză. Argentinianul a reuşit totuşi dubla în minutul 55 din pasa lui Perisic.

Croatul a trimis şi el în bară, înainte ca oaspeţii să reducă din handicap. Kownacki a profitat de indecizia lui Handanovic (64), pentru ca apoi Quagliarela să relanseze partida cu 5 minute înainte de final, înscriind pentru 3-2.

Trupa lui Spaletti a evitat orice surpriză, având posesia pe final, şi a urcat deocamdată pe primul loc.