• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Vlad Chiricheș s-a transferat în vara trecută de la Tottenham la Napoli, după două sezoane în care n-a reușit să se impună ca titular în echipa londoneză. Are acum probleme și în Italia, iar noua sa echipă vrea să transfere în iarnă un alt fundaș central.

Chiricheș n-a jucat decât în șase din 15 meciuri oficiale în acest sezon pentru Napoli, trei în campionat, trei în Europa League, fiind integralist în toate. Faptul că a evoluat în doar un sfert dintre cele 12 jocuri din Serie A, fiind rezervă de opt ori și o dată lăsat în afara lotului, arată că românul are probleme să se impună și pe San Paolo.

Iar presa italiană scrie că antrenorul Maurizio Sarri a cerut conducerii să-l transfere în această iarnă pe Daniele Rugani, 21 de ani, pe care Juventus l-a cumpărat în vară de la Empoli. Sarri l-a antrenat la Empoli pe Rugani în ultimele două sezoane și-l cunoaște foarte bine, tocmai de aceea solicitând audcerea sa.

Cum internaționalul de tineret italian nu prinde echipa la Juventus, napoletanii sunt gata să demareze negocierile pentru un împrumut. Aducerea stoperului juventin ar însemna un rival în plus pentru Chiricheș, care oricum nu e între primele două opțiuni ale lui Sarii pentru postul de fundaș central.

43 de meciuri în două sezoane, din 105 oficiale, a jucat Chiricheș la Tottenham