• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Zlatan Ibrahimovic este mai mereu un subiect de povești pentru foștii colegi, iar perioada petrecută la AC Milan a fost brăzdată de momente memorabile. După episodul în urma căruia Oguchi Onyewu s-a ales cu o coastă ruptă, povestit de ambii "actori principali", Gennaro Gattuso a fost implicat în două momente care l-au avut în prim-plan pe starul suedez care acum este legitimat la Manchester United.

Thiago Silva a povestit în 2016 că Zlatan l-a băgat pe Gattuso cu capul într-un coș de gunoi din vestiar, după provocări repetate ale mijlocașului italian supranumit "Rino". "Jur, nu m-am putut opri din râs o săptămână!", spunea brazilianul, anul trecut. Acum, un alt fost jucător al milanezilor, Robinho, a dezvăluit detalii de la un moment neștiut până acum care s-a petrecut între cei doi.

Tot Gattuso a fost cel care l-a provocat la o luptă de jiu-jitsu pe Zlatan, care are centura neagră la taekwondo.

"Zlatan obișnuia să spună că el a convins conducerea lui Milan să mă ia: 'Ești aici pentru mine'. dacă e arogant! Da, dar într-un sens bun. E încrederea în propriul talent. Pentru mine, la un atacant asta înseamnă totul: să fii showman și un învingător.

Într-o zi, la antrenament, l-a provocat pe Gennaro Gattuso la o luptă de jiu-jitsu. Aveai o luptă între acest luptător feroce, care făcea arte marțiale, contra lui Zlatan, care are centura neagră (n.r. la taekwondo). Cine a câștigat? Zlatan! Zlatan câștigă întotdeauna", a declarat Robinho, potrivit englezilor de la Daily Mail.

În acest moment, Zlatan Ibrahimovic (36 de ani) se pregătește de revenirea pe teren, după accidentarea la genunchi din aprilie, din returul semifinalelor Europa League. Recuperarea a decurs excelent și a început deja să se antreneze cu mingea, iar revenirea sa ar putea avea loc chiar în acest final de an, deși mulți se așteptau să nu mai poată juca până în 2018.