• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Cel mai așteptat meci din Serie A TIMDerby D'Italia, Inter-Juventus, programat duminică, 18 septembrie, de la ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2, este extrem de important în opinia lui Max Allegri în lupta pentru cununa cu lauri.

Allegri este conștient că sezonul din Italia este încă la început, dar el consideră acest prim duel cu milanezii ca o piatră de temelie pentru Scudetto.

”Ne așteaptă duminică un meci fascinant, Derby D’Italia, care reprezintă prima piatră de temelie pentru Scudetto. Unii vor spune că abia ne aflăm în a patra etapă, dar eu vă spun și repet că acest meci este extrem de important pentru stabilirea campioanei.

Există trei sau patru jocuri într-un sezon care sunt decisive iar meciul de acum cu Inter este unul dintre ele”, a spus tehnicianul campioanei, în vârstă de 49 de ani. 

Derby d'Italia dintre Inter - Juventus va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 2, duminică, de la ora 19:00. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Allegri are un moral foarte bun înaintea acestui derby și pentru că nu are probleme de lot. 

”Toată lumea este disponibilă, cu excepția lui Stefano Sturaro, care va reveni la prima echipă de săptămâna viitoare, după ce în acest weekend va juca pentru Primavera. Singurul care este sigur de titularizare este Stephan Lichtsteiner! Bine, și Sami Khedira va juca”, a mai spus Allegri, zâmbind.

Tehnicianul a mai spus că cei care nu vor prinde echipa de start nu trebuie să se simtă jigniți și a explicat și de ce.

”Avem nevoie de toți jucătorii, urmează meciuri din trei în trei zile. Cei care nu vor prinde primul 11 nu trebuie să se simtă lezați pentru că banca de rezervă nu este o insultă, ci doar o alegere a antrenorului. Plus că la finalul sezonului, echipa câștigătoare este cea care are banca de rezerve cea mai puternică”, a mai spus Allegri.