• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Cu o zi înaintea marelui Derby D’Italia, Inter-Juventus, atmosfera din cadrul lotului milanezilor nu este deloc una liniștită. Conducerea clubului a cheltuit pe jucători, anul acesta, peste 130 de milioane de euro, iar rezultatele nu se văd absolut deloc până acum.

În trei etape din Serie A TIM, Inter a obținut un singur succes (mai are un egal și o înfrângere) și se află pe locul al 12-lea. Nici în grupele Europa League, cei de la Inter nu au reușit mai mult. Ba, chiar, s-au făcut de râs fiind învinși pe propriul teren de către Hapoel Be’er Sheva, israelienii la care joacă și Ovidiu Hoban.

Derby d'Italia dintre Inter - Juventus va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 2, duminică, de la ora 19:00. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.

În aceste condiții, poziția lui Frank de Boer (46 de ani) nu este deloc una liniștită. Tehnicianul olandez a primit girul președintelui după eșecul de joi, dar nu se știe ce se va mai întâmpla, dacă echipa va fi jalnică și contra lui Juve.

”Gazzetta dello Sport”, cel mai prestigios cotidian din Italia, susține în ediția tipărită de azi că eșecul cu israelienii a alimentat frustrarea fanilor, care vor o schimbare. Jurnaliștii au scris că postul lui De Boer se clatină serios și că Cesare Prandelli și Fabio Capello sunt favoriți pentru a-i lua locul.