• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Juventus şi Paolo Dybala au început discuţiile privind prelungirea actualei înţelegeri, dar cele două părţi sunt încă departe de un nou acord. Real Madrid ar putea încerca să profite de această situaţie.

Venit de la Palermo, în vara lui 2015, Dybala a avut un prim sezon excelent în bianconero, reuşind să marcheze 23 de goluri în toate competiţiile. În actuala stagiune, fotbalistul care marţi va împlini 23 de ani nu s-a descurcat la fel de bine.

"La Joya" pare să fi acuzat venirea lui Gonzalo Higuain la echipă şi a înscris de doar patru ori până acum. Mai mult decât atât, în meciul pierdut cu AC Milan, scor 0-1, a suferit o accidentare care îl va ţine în afara terenului până la jumătatea lunii decembrie.

Cu toate acestea, oficialii lui Juve vor să se asigure că Dybala va rămâne la Torino cât mai mult. Sud-americanul are contract până în 2020, cu un salariu anual de 3 milioane de euro, însă prestaţiile sale din stagiune precedentă îl îndreptăţesc să ceară mai mult.

Potrivit Il Messaggero, conducerea bianconerilor este dispusă să-i ofere 5 milioane pe an lui Dybala, însă argentinianul nu se grăbeşte să accepte. Conştient de faptul că este deja urmărit de numele mari ale Europei, fotbalistul venit în Italia de la Instituto de Cordoba vrea să analizeze atent toate opţiunile pe care le are.

Sursa citată susţine că Real Madrid stă la până. Chiar dacă formaţia din capitala Spaniei ar putea avea interdicţie la transferuri până în 2018, din cauza unor nereguli la legitimarea de minori, Dybala ar putea fi convins cu un salariu anual de până la 15 milioane de euro, o sumă inaccesibilă lui Juve. Florentino Perez şi-a exprimat deja simpatia pentru argentinian, numindu-l "noul Messi". 

Tocmai din acest motiv, directorul general al lui Juventus, Beppe Marotta, încearcă să grăbească negocierile şi să ajungă rapid la un nou acord cu Dybala.