• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Numirea lui Adrian Mutu ca manager general la Dinamo a atras de la sine mai multe zvonuri legate de obiectivele imediate pe care și le-a propus ”Briliantul” în noua sa funcție iar unul dintre acestea a fost cel legat de un eventual împrumut al lui Ianis Hagi la gruparea roș-albilor.

Gheorghe Hagi, managerul tehnic al FC Viiitorul, a spus la conferința de presă de dinaintea partidei cu ACS Poli Timișoara, meci programat luni, 17 octombrie, de la ora 18:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, care este situația lui Ianis la Fiorentina.

”Ianis este în Italia, trebuie să fie foarte clare lucrurile. Tot am citit pe diverse site-uri tot soiul de informații, dar dacă Ianis se va întoarce vreodată în România o poate face la orice club, n-are nicio legătură cu cariera mea.

Acum, el este în Italia. În astfel de cazul, cred că eu trebuie să știu primul și cred că știu cel mai bine, citesc că Mutu e pe acolo, că nu știu ce se discută... Sunt numai lucruri de presă. Ianis este la Fiorentina, este deja în programul lor de pregătire”, a spus Hagi.

”Regele” a mai dezvăluit că nu va mai trece mult timp până când Ianis va debuta în echipa mare a grupării toscane.

”Ianis este la echipa mare, ca să fie clar. Din când în când mai evoluează pentru echipa a doua și o face bine, dar în scurt timp va debuta la echipa mare. Este într-un proces de integrare care să-l aducă la nivelul fotbalului din Serie A, atât din punct de vedere tehnic, tactic, cât și fizic.

Este important că este apreciat, dar n-a plecat azi ca să vină mâine. Ianis poate să se ducă la Dinamo oricând, dar nu acum! Dar dacă Dinamo îl va dori vreodată... sau Steaua... El își va face propria istorie”, a spus Hagi.