• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Ianis Hagi a marcat primul său gol în Italia, pentru echipa Primavera a Fiorentinei, chiar la debut. Fiul lui Gică Hagi nu a avut nevoie de mult timp pentru a se acomoda şi a fost inclus în echipa etapei de mondoprimavera.com.

"Multă lume aştepta debutul fiului lui Hagi şi acesta a fost pe măsură. Ianis a inspirat Fiorentina în succesul cu Spezia, deschizând scorul cu o lovitură liberă încântătoare, care le-a adus aminte multora de tatăl său", au notat jurnaliştii italieni.

Fiul lui Gică Hagi s-a remarcat în victoria cu Spezia, scor 6-2, în care a deschis scorul cu o execuţie superbă dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri.

"Sunt băieţi aflaţi în atenţia echipei mari, veniţi aici pentru a prinde minute, pentru a-şi pune la punct condiţia fizică şi a-şi găsi ritmul de joc. S-au comportat excepţional, au adus calitate pe teren şi suntem cu adevărat fericiţi pentru ceea ce au adus echipei şi pentru prestaţiile lor", a precizat tehnicianul Federico Guidi.

Luni, Gică Hagi pornise un nou atac la adresa Federaţiei Române de Fotbal, în legătură cu neconvocarea fiului său: "Vă dau alta, care-i clară. Nu stau eu să inventez, nu că-i baiatul meu, dar nu mai pot să tac! Ianis n-a fost promovat nici până astăzi la naţională. Un fotbalist care a jucat 30 de meciuri în prima ligă la echipa care a marcat cele mai multe goluri.

Nu l-au promovat nici la U-19, nicăieri! Fiorentina l-a cumparat la 15 ani si jumătate şi el n-a fost promovat deloc! Voi credeţi că e normal? Hai, mă, lăsaţi glumele!", a "tunat" fost căpitan al "Generaţiei de Aur".

VIDEO CU GOLUL MARCAT DE IANIS HAGI