• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Mauro Icardi şi Wanda Nara formează unul dintre cele mai controversate cupluri din lumea fotbalului, iar atacantul celor de la Inter Milano a fost acuzat în mai multe rânduri că "i-a furat" soţia lui Maxi Lopez, cel care i-a fost coleg la Sampdoria şi cel mai bun prieten în perioada petrecută la Genova.

De atunci, orice meci în care Icardi şi conaţionalul său au fost adversari a primit numele de "Wanda Derby" în presa din Italia, care a nu a ratat nicio ocazie de a exploata subiectul în aceşti ani.

În aceste condiţii, lansarea autobiografiei lui Icardi, "Sempre avanti" (Mereu înainte), este de aşteptat să facă valuri, mai ales că fotbalistul de 23 de ani, căpitan şi golgheter al nerazzurrilor, nu a evitat subiectul şi a prezentat propria variantă a evenimentelor.

"Cu o zi înainte de plecarea la un turneu amical în Statele Unite am primit un mesaj de la Wanda. Am fost surprins, pentru că de obicei vorbeam cu Maxi, nu cu ea. M-a întrebat dacă îi pot cumpăra un iPad din SUA, pentru că respectivul model nu era încă disponibil în Italia. Acel episod m-a făcut să-mi pun întrebări. Oare Wanda chiar îşi dorea acea tabletă sau a căutat o scuză pentru a intra în vorbă cu mine?

Când m-am întors la Milano, unul dintre primele lucruri pe care le-am făcut a fost să mă familiarizez cu Wanda. Scuza perfectă era înmânarea iPad-ului. Ne-am trimis multe mesaje şi în acea perioadă am început să vorbim despre noi ceva mai liber. Mi-a scris că ea şi Maxi vor merge într-o excursie la Insulele Eoliene împreună cu Gonzalo Bergessio şi soţia lui şi m-a întrebat dacă vreau să merg şi eu. Evident că voiam.

În timp ce eram singur la etajul al doilea al yahtului, stând întins pe canapea şi ascultând puţin reggae, Wanda a apărut dintr-o dată şi s-a aşezat peste mine, fără pic de jenă. La acel moment, relaţia ei cu Maxi Lopez era terminată", a povestit Icardi.

Wanda Nara a divorţat de Maxi Lopez la sfârşitul anului 2013, iar în mai 2014 s-a căsătorit cu Icardi. Primul copil al cuplului, o fetiţă pe nume Francesca, s-a născut în 2015, însă cei doi au şi custodia celor trei copii pe care Wanda îi are din primul mariaj.

Relaţia dintre Icardi şi Wanda Nara este extrem de solidă, dovadă că soţia atacantului a devenit şi agentul său, iar în această vară a obţinut un contract mai bun pentru jucătorul argentinian.