• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Kostas Manolas surprinde. Fundaşul celor de la AS Roma l-a pus pe Lionel Messi doar pe locul 5 în topul atacanţilor pe care i-a înfruntat de-a lungul carierei.

Grecul i-a nominalizat pe Zlatan Ibrahimovic, Luis Suarez, Karim Benzema şi Cristiano Ronaldo înaintea argentinianului de la FC Barcelona.

Apărătorul de 25 de ani recunoaşte însă că Messi este un jucător care are un alt profil faţă de cei care formează Top 4 personal.

"E un alt gen de atacant, deci nu l-am marcat direct şi tocmai de aceea l-am pus pe locul 5. Dar trece foarte rapid printre adversari şi ştie mereu care e lucrul corect de făcut în faţa porţii, indiferent că e vorba despre un şut sau o pasă către un coechipier liber", a declarat Manolas, pentru site-ul oficial al giallorossilor.

Când vine vorba despre cel mai dificil adversar din carieră, fostul jucător de la Olympiacos nu are vreun dubiu: "Ibra este o forţă a naturii. Practic, nu-l poţi ţine în timpul unui meci, din cauza fizicului său incredibil".

"L-am înfruntat pe Luis Suarez în Liga Campionilor, în sezonul 2015/16. Este un jucător care vrea să marcheze şi care vede poarta. Este feroce, dificil de ţinut şi letal în faţa porţii", a spus apărătorul elen.

Manolas a avut cuvinte şi despre alţi doi foşti adversari, ambii de la Real Madrid.

"Benzema este de asemenea un adversar dificil. Este complet, puternic din punct de vedere fizic şi foarte tehnic. Când fizicul şi calitatea vin împreună, e dificil pentru un fundaş să găsească un răspuns.

Cristiano Ronaldo e un fenomen. Are totul - dribling, simte unde este poarta şi este foarte puternic din punct de vedere fizic", a precizat Manolas.