• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Derby-urile dintre AC Milan şi Inter Milano nu mai au strălucirea din trecut, dar continuă să atragă. O dovedeşte faptul că rossonerii vor bate recordul de încasări din istoria clubului, cu ocazia partidei care va avea loc duminică, de la ora 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

Potrivit Gazzetta dello Sport, Stadio San Siro va fi sold-out la primul Derby della Madonnina al sezonului, la care vor asista peste 77.000 de spectatori.

Astfel, Milan va încasa peste 3,7 milioane de euro doar din vânzarea de bilete, un record absolut în istoria clubului. Precedentul record fusese stabilit tot în acest sezon, cu ocazia partidei cu Juventus, pe care echipa lui Vincenzo Montella a câştigat-o cu 1-0 pe 22 octombrie.

Interesul pentru una dintre cele mai vechi rivalităţi din istoria fotbalului rămâne ridicat şi la nivel mondial. Sursa citată susţine că peste 640 de milioane de persoane din întreaga lume vor urmări meciul la televizor.

De asemenea, nu mai puţin de 250 de jurnalişti şi 50 de fotoreporteri au primit acreditări la partida care încheie etapa a 13-a din Serie A TIM.

După 12 etape, Milan ocupă locul 3, la 5 puncte în urma liderului Juventus, şi este la cel mai bun început de campionat din sezonul 2010/11, la finalul căruia a reuşit să câştige titlul.

De cealaltă parte, Inter se află doar pe locul 9 şi a schimbat deja doi antrenori în actuala stagiune, Roberto Mancini şi Frank de Boer. Noul tehnician al nerazzurrilor, Stefano Pioli, va debuta chiar în derby.

AC Milan - Inter Milano se va disputa duminică, de la ora 21:45, şi va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 şi în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro şi m.digisport.ro.