• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Pentru a doua oară în ultimii trei ani, Supercupa Italiei se va disputa în Qatar, la Doha. Liga profesionistă italiană a anunţat oficial că ediţia 2016 se va juca pe 23 decembrie, pe stadionul Jassim Bin Hamad.

În 2014, trofeul s-a acordat pe aceeaşi arenă, Napoli impunându-se în urma loviturilor de departajare în faţa lui Juventus.

În acest an, Juventus, care în sezonul trecut a câştigat atât titlul în Serie A TIM, cât şi Cupa Italiei, o va întâlni pe AC Milan, finalista Cupei.

Este doar a doua oară când cele două formaţii se întâlnesc în Supercupa Italiei. Precedentul duel a avut loc în 2003, tot în afara Italiei, în Statele Unite, torinezii având câştig de cauză la loviturile de la 11 metri.

În ultimii ani, a devenit o tradiţie ca Supercupa Italiei să se dispute în străinătate. Cinci dintre precedentele şapte ediţii au avut loc în afara Italiei (patru în China, la Beijing, şi una la Doha).

Juventus, cu 7 succese, şi Milan, cu 6, sunt cele mai titrate echipe din această competiţie, cele două fiind urmate de Inter Milano, care a cucerit trofeul de cinci ori.

Supercupa Italiei va fi transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport, pe 23 decembrie, de la ora 18:30.