• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Răzvan Marin a debutat cu gol la echipa naţională a României, în victoria cu 5-0 din Armenia, dar tânărul mijlocaş de la Viitorul are şi alt motiv de bucurie. Campioana Italiei, Juventus Torino, îi monitorizează evoluţiile şi ar putea face o ofertă în perioada următoare.

Potrivit calciomercato.com, fotbalistul de 20 de ani a intrat în atenţia lui Juve, dar şi a altor cluburi importante din Europa, datorită polivalenţei sale, a faptului că loveşte mingea foarte bine cu ambele picioare şi pentru că ajunge des la finalizare, aşa cum a confirmat golul înscris la Erevan, la prima sa prezenţă în naţionala mare.

Răzvan Marin s-a aflat mult timp şi în atenţia celor de la AS Roma, fiind descoperit de fostul director sportiv al giallorossilor, Walter Sabatini. Presa italiană a scris chiar despre existenţa unor tratative între formaţia din capitala Italiei şi Viitorul, însă cele două părţi nu au ajuns la un acord.

În actualul sezon din Liga 1, proaspătul internaţional român a marcat un gol în 10 prezenţe. În stagiunea trecută, a punctat de trei ori în 28 de apariţii în campionat.