• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

În plină criză de rezultate, fanii lui AC Milan primesc şi o veste bună. Unul dintre cei mai iubiţi jucători din istoria recentă a rossonerilor, brazilianul Kaka, este aproape de o revenire la clubul italian.

Potrivit lui Gianluca Di Marzio, Kaka va discuta cu oficialii rossoneri posibilitatea de a ocupa o funcţie în cadrul clubului pentru care a evoluat şapte sezoane, în două perioade diferite.

Informaţia a fost confirmată şi de contul oficial de Twitter al celor de la Milan, care a anunţat că sud-americanul de 35 de ani va fi prezent mâine dimineaţă la sediul clubului.

"Acasă este acolo unde este inima ta. Ricky Kaka va fi la Casa Milan mâine dimineaţă", este mesajul publicat de gruparea milaneză pe Twitter. Anunţul este însoţit de o fotografie cu brazilianul ridicând deasupra capului Balonul de Aur, trofeu câştigat în 2007.

De altfel, Kaka este ultimul jucător care a primit prestigioasa distincţie înainte ca aceasta să fie monopolizată de tandemul Cristiano Ronaldo-Lionel Messi.

Fostul internaţional brazilian a jucat la Milan între 2003 şi 2009, apoi în sezonul 2013/14. În rossonero a câştigat un titlu în Serie A TIM, o Ligă a Campionilor, o Supercupă a Italiei, o Supercupă a Europei şi un Mondial al cluburilor.

Recent, Kaka a anunţat că nu-și va prelungi înțelegerea cu Orlando City FC, formaţie din MLS pentru care a evoluat din 2015, şi a declarat că este interesat de o carieră de antrenor. Poate chiar la Milan.

"Aș vrea să rămân în fotbal, poate ca antrenor sau director sportiv. Pentru a deveni antrenor, trebuie să ai acea chemare și sunt convins că pot folosi tot ce am învățat de la Jose Mourinho sau Carlo Ancelotti.

Antrenorul lui Milan? De ce nu? Încă am Milan în inimă, aşa cum e cazul cu toate cluburile pentru care am jucat. Ușa mea este deschisă tuturor", a spus Kaka.