• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Pentru prima oară, Francesco Totti discută despre posibilitatea de a deveni antrenor, după ce va agăţa ghetele-n cui. Într-un interviu acordat cotidianului Corriere dello Sport, căpitanul lui AS Roma a recunoscut că se gândeşte la o carieră de antrenor.

"Nu ştiu ce-mi rezervă viitorul, dar ştiu că va fi o altă viaţă şi o altă carieră interesantă. Sper să rămân pentru totdeauna la Roma. Aceasta este dorinţa mea şi vreau să ajut clubul la care mi-am petrecut cea mai mare parte a vieţii. Voi fi cu adevărat fericit dacă o voi putea ajuta pe Roma.

Pe undeva mi-ar plăcea să fiu antrenor. Dar în acest moment nu mă gândesc la asta, pentru că, din cauza caracterului meu, probabil că nu aş reuşi să gestionez un grup. În orice caz, văzând că foştii mei colegi care nu mai joacă au urmat acest drum, am sentimentul că ceva se declanşează în tine. Poate se va declanşa şi în mine acelaşi lucru. Poate îmi voi schimba personalitatea şi felul în care gestionez lucrurile", a declarat Totti.

La 40 de ani, fotbalistul italian continuă să vorbească despre Roma cu acelaşi entuziasm din tinereţe.

"Roma este totul pentru mine. Nu doar pentru că sunt roman, dar îl consider cel mai frumos oraş din lume. Are mare, are munţi, are monumente, are soare şi are pasiunea oamenilor.

Dar Roma înseamnă şi fotbal. Mereu am susţinut acest club. Aceste culori erau în camera mea şi în visele mele încă din copilărie. Am purtat acest tricou timp de 25 de ani. E singurul. Şi am avut banderola de căpitan. Ce aş fi putut cere mai mult de la viaţă?", a spus Totti.

În acest sezon, cel mai probabil ultimul al carierei, Francesco Totti a reuşit 2 goluri şi 4 pase decisive, în 6 meciuri disputate în toate competiţiile.