• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Sezonul remarcabil făcut de Mauro Icardi la Inter Milano şi vârsta atacantului argentinian, 24 de ani, fac din golgheterul nerazzurrilor un obiectiv pentru cluburile importante ale Europei.

În ultima perioadă, s-au intensificat zvonurile despre un interes al celor de la Real Madrid pentru Icardi. Mai mult decât atât, cotidianul Marca scrie că nu e exclus ca deţinătoarea Ligii Campionilor să facă o tentativă pentru sud-american încă din ianuarie.

Însă formaţia din capitala Spaniei are parte de o concurenţă puternică. Bayern Munchen, Paris St. Germain şi Chelsea îl doresc la rândul lor pe atacantul care a marcat 15 goluri în primele 14 etape din Serie A TIM, susţine Mundo Deportivo.

Bavarezii şi parizienii văd în Icardi un înlocuitor ideal pentru Robert Lewandowski, respectiv Edinson Cavani. Ambii s-ar putea despărţi de actualele lor cluburi la finalul acestui sezon şi este posibil ca granzii din  Bundesliga şi Ligue 1 să înainteze oferte celor de la Inter.

Mauro Icardi are o clauză de reziliere de 110 milioane de euro, valabilă doar pentru cluburile din afara Italiei, însă căpitanul echipei lui Luciano Spalletti nu pare să se gândească la o plecare din Milano, unde el şi familia sa se simt excelent.

"Dacă voi fi sunat de Real Madrid? Nu voi răspunde. Eu voi face ceea ce trebuie pe teren. Sunt alți oameni responsabili cu aceste probleme. Nu vorbesc despre astfel de lucruri. Știți ceea ce cred. Suntem abia în noiembrie și voi vorbiți deja despre transferuri. Clubul se ocupă de astfel de lucruri şi poate vorbi despre clauza de reziliere", a spus Icardi, la Sky Italia.

La rândul său, antrenorul formaţiei care se află pe locul 2 în Serie A e convins că argentinianul nu vrea să plece. "Icardi este complet îndrăgostit de Inter. Dacă îl întrebaţi dacă va rămâne mereu la Inter, răspunsul său va fi 'de ce doar pentru totdeauna?'", a declarat Spalletti.